20 Ekim 2019 Pazar

Seligenstadt 01


Seligenstadt 
İlk durak olarak Almanya'da  2017 yılında ziyaret ettiğim bir kasabadan bahsederek başlamak istiyorum. Hesse eyaletinde bulunan bu kasabaya ilk adımınızı atar atmaz tarihin değiştiğini anlayabilirsiniz. Burada kendinizi orta çağdaymış gibi hissedebilirsiniz.





Aşağıdaki fotoğrafları incelediğinizde bahsettiğim konuyu daha iyi anlayacaksınız. Benim bu kasabayı ziyaretim kış mevsiminde olsa da oldukça keyifli ve eğlenceli bir gezi olmuştu.


       


Taş sokaklar, evlerin eski hallerinin incelikle korunmuş olması ve günümüz dünyasından izole oluşu buranın en önemli ve en güzel özelliklerini oluşturuyor.

Kendinizi bir avrupa dönem dizisi setinde hissettiren bu kasabayı böylesine güzelleştiren bir diğer özelliği  üstteki fotoğrafta gördüğünüz gibi sarmaşıkların birçok yapıyı çevrelemiş ve yeşillikler içinde oluşudur. İncelikle korunmuş olan evleri aşağıdaki fotoğrafta daha yakından inceleyebilirsiniz.


Kasabayı gezerken ara sokaklarda kaybolup, meydanda bulunan minik butik dükkanlar içinde dolaşıp ve daha sonrasında kasabada bulunan manastır uğrayarak bir gününüzü burada bitirebilirsiniz.

Dükkanlardan bahsetmişken bu gezi sırasında ufak bir tatlı molası için meydanda bulunan Bauder Cafe Marktplatz'a uğrayıp bol krema dolgulu donutlarını tadabilirsiniz.


Ayrıca eğer fotoğraf çekmeyi seven biriyseniz, ara sokaklarda karşınıza çıkan tatlı yaşlı çiftler sizlere çekmek için harika kareler yaratabilir. :D




























Hiç yorum yok:

SECOND LIFE / 18

Today's topic is about another type of virtual reality : Second Life  Second Life is a platform that is basically an online virtual wo...